Анджелина Джоли и мистериозното ѝ ново гадже: Кой е мъжът, който покори сърцето ѝ?

Анджелина Джоли, една от най-обсъжданите и харизматични звезди на Холивуд, отново прикова вниманието върху себе си, този път с нова връзка. 48-годишната актриса, която винаги е била център на вниманието със своята кариера и личен живот, беше забелязана на филмовия фестивал във Венеция с предполагаемото си ново гадже - британския рапър Акала, известен още като Кингсли Джеймс Маклийн Дейли.

Джоли и 40-годишният рапър бяха засечени от папараци, докато напускаха луксозен хотел във Венеция, изглеждащи повече от щастливи заедно. 

Връзката между Джоли и Акала се появява на хоризонта след тяхната среща на литературния фестивал „Калабаш“ в Ямайка през май 2023 г. Според вътрешни източници, рапърът бързо спечелил симпатиите на актрисата и нейните дъщери Шайло и Захара, като успял да покаже не само чар, но и истинско съчувствие и грижа.

Акала, който е известен не само като музикант, но и като журналист и активист, споделя много общи интереси с Джоли. И двамата са отдадени на благотворителни каузи и се вълнуват от пътувания и опознаване на различни култури.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Akala (@akalamusic)

Освен личните си успехи, Анджелина Джоли продължава да завладява и в професионален план. Тя ще представи новия си филм „Мария“, режисиран от Пабло Лараин, на филмовия фестивал във Венеция. Филмът, който разказва за живота на оперната легенда Мария Калас, обещава да бъде още един успех в забележителната кариера на Джоли.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти