Анджелина Джоли: Наех убиец, за да сложи край на живота ми

Холивудската звезда Анджелина Джоли никога не е криела ексцентричната страна на личността си. През годините, особено в началото на кариерата си, тя е споделяла много пъти за предизвикателствата, през които е преминала. В едно от най-шокиращите ѝ откровения, Джоли разкрива, че е обмисляла да наеме наемен убиец, за да сложи край на живота си.

През 1997 година, когато Анджелина Джоли е била на 22 години, тя е преминавала през изключително тежък период. Тогава тя изпитвала толкова силни натрапчиви мисли за самоубийство, че стигнала до извода, че смъртта ѝ ще бъде по-лесна за приемане от близките ѝ, ако изглежда като резултат от грабеж.

Едно разбито семейство: вижте как се промениха децата на Брад Пит и Анджелина Джоли

В интервю за IMDB, тя споделя: "Да, знам че ще прозвучи като пълна лудост, но тогава бях в истински мрачен период и самата аз обмислях да сложа край на живота си. Не исках обаче подобен акт да тежи на плещите на близките ми, затова прецених, че ще е много по-приемливо, ако наема човек, който да го направи вместо мен и така да спестя тази мъка на семейството си."

Джоли успяла да намери наемник, който да я убие, но отговорът му бил изненадващо мъдър и човечен. "Той беше достатъчно свестен човек и ме помоли да помисля за това и да му се обадя отново след два месеца. Нещо се промени в живота ми и реших, че ще продължа," споделя актрисата.

От лошо момиче към дама от класа: модната еволюция на Анджелина Джоли

В тези два месеца нещо се е променило в живота на Джоли. "Той беше прав. Защото в този период нещо се промени и аз реших, че искам да живея," завършва тя.

Днес Анджелина Джоли е на 49 години и продължава да бъде една от най-известните и влиятелни актриси в света. Въпреки мрачните периоди в миналото, Джоли е успяла да се справи и да изгради живот, който включва както успешна кариера, така и отглеждането на шестте ѝ деца. През 2011 година, в интервю за 60 Minutes, тя споделя: "Минах през по-тежки, по-мрачни времена и ги преживях. Не умрях млада, така че съм голяма късметлийка."


 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти