Все още го обича? Ето кой е актьорът, който 20 години е в сърцето на Анджелина Джоли

Според скорошен доклад на таблоида „In Touch Weekly“, запознат източник разкрива, че холивудските звезди Анджелина Джоли и Колин Фарел все още изпитват чувства един към друг, въпреки че връзката им преди близо 20 години приключи. Тази новина предизвика интерес, тъй като и двамата актьори са продължили живота си и са създали семейства с други партньори. 

Това е Роси Иванова - българската двойничка на Анджелина Джоли

Джоли и Фарел се срещнаха за първи път на снимачната площадка на филма "Александър" през 2004 г., където тя изигра ролята на майка му Олимпия. По това време и двамата актьори преминаваха през разводи – Джоли с Били Боб Торнтън, а Фарел с моделката Ким Борденейв. Въпреки че слуховете за романтична връзка между тях се въртяха по време на снимките, нито един от тях не потвърди публично отношенията си.

Едно разбито семейство: вижте как се промениха децата на Брад Пит и Анджелина Джоли

След раздялата им и двамата актьори продължиха напред с живота си и започнаха нови връзки. Фарел стана баща на двама сина, Джеймс и Хенри, съответно от Борденейв и полската актриса Алиша Бахледа. През 2010 г. той се раздели с Бахледа и оттогава излиза с актрисата Кели Макнамара до 2021 г., когато връзката им приключи поради натоварените графици на Фарел.

От лошо момиче към дама от класа: модната еволюция на Анджелина Джоли

От своя страна Джоли също преживя възходи и падения в личния си живот. След развода си с Торнтън тя се омъжи за актьора Брад Пит, от когото има шест деца, три от които са осиновени. В момента Джоли и Пит са в съдебна битка относно попечителството над техните деца, като Джоли настоява децата да носят нейната фамилия вместо тази на Пит.

Доза сексапил - Колин Фарел

Според източника, който разкри връзката им пред "In Touch Weekly", Джоли все още е привлечена от Фарел поради бащинските му качества. Тя е силно впечатлена от пътя, по който е поел ирландският актьор, особено фокусът му върху това да бъде прекрасен баща на своите синове. Неврологичното състояние на сина му Джеймс и създаването на фондация за подпомагане на семейства с деца със специални нужди допълнително подчертаха отдадеността на Фарел към семейството му.

Най-красивите моменти на Анджелина Джоли и децата ѝ на червения килим

Докато пътищата на Анджелина Джоли и Колин Фарел се разминаха преди почти две десетилетия, очевидно е, че и двамата са имали значително лично израстване и развитие след раздялата си. Споделената им история служи като напомняне, че дори звездите могат да изпитат неуспешни връзки, но също така могат да продължат напред и да намерят щастие другаде. Привличането, което изпитва Джоли към Фарел днес, подчертава важността на личностното израстване и зрялото отношение към родителството и връзките.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти