Деси Банова - Плевнелиева: Слънчевото момиче на NOVA преди и сега

Деси Банова – Плевнелиева е едно от най-разпознаваемите и обичани лица на NOVA. Завършила бакалавърска степен по специалност „Туризъм“ в Университета за национално и световно стопанство (УНСС), София.

Деси Банова
Снимка: NOVA

Телевизионната ѝ кариера започва през 1996 г. като част от екипа на предаването „Квартал“. След една година работа в телевизия „7 дни“, продуцентът Стефан Кунчев я кани да стане водеща на предаването „Хензел и Гретел“ по телевизия ММ. Десислава Банова е популярна като водеща на емисия „прогноза за времето“ по  NOVA, където работи от 1998 до януари 2018 г. Работи и като репортер и съводещ на предаването „Кинохит“. След като се омъжва за президентa Росен Плевнелиев, тя прекъсва работата си в телевизията за малко, след което се завърща със собствена рубрика, в която интервюира интересни личности в съботно – неделния блок „Събуди се“.

Любовта ѝ с президента Росен Плевнелиев стартира неочаквано и за двамата след едно интервю, което тя взима от него. В последствие двамата започват връзка, която води до щастливия им брак и общото им дете – Йоан.

Двамата не крият любовта си и факта, че са щастливи заедно, а в интервюта Деси споделя, че се е възхищавала на съпруга си още преди да го познава. Разкрива, че животът ѝ се е променил на 180 градуса след старта на връзката ѝ с него. Въпреки голямата промяна за нея, обаче, Деси запазва неподражаемия си стил и фино присъствие в медиите и в живота. Далеч е от светската суета и казва, че когато са заедно вкъщи с всичките им деца се чувства най-щастлива.

деси банова росен плевнелиев
Снимка: Nova.bg

Двамата с Росен Плевнелиев съумяват да запазят прекрасни отношения с бившите си партньори и отглеждат децата си заедно в хармония и радост.

Единственият проблем за Деси Банова през годините, заедно с президента са лъжите и клюките, които се пишат по техен адрес. Но с времето нейната нагласа към клюките се е променила и не позволява външните коментари да разклатят спокойствието ѝ.

Ние харесваме Деси Банова - Плевнелиева, финия ѝ стил и присъствие на екрана и в общественото внимание, преди и след като се омъжи за президента Плевнелиев и начина, по който развива себе си в професионално отношение. В галерията поглеждаме към първата ѝ снимка с Росен Плевнелиева, работата ѝ и щастливото им семейство!

Деси Банова - Плевнелиева: Щастливото семейство и децата ѝ

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти