Адел спира да пее: Какво следва за звездата сега?

Феновете на Адел не трябва да очакват нова музика от любимата си изпълнителка в близкото бъдеще. В интервю за германската телевизия ZDF 36-годишната певица сподели, че планира да направи крачка назад от музикалната сцена след приключването на концертите си в Лас Вегас тази есен.

„Нямам планове за нова музика, никакви. Искам да си направя голяма почивка по-късно тази година и мисля, че съм готова за създаването на други креативни неща, поне за малко“, каза тя.

Адел планира да се съсредоточи върху други креативни проекти, вместо да издава нови песни. Тя сподели, че не ѝ харесва бъде известна и затова е готова да се оттегли от публичното пространство за известно време.

От ноември 2022 година Адел има редовни участия в Лас Вегас, които ще приключат на 23 ноември. Преди това тя ще посети Европа за няколко специални изпълнения в Мюнхен през август. Това ще бъде първият път, в който Адел ще посети Европа от 2016 година насам. В Instagram изпълнителката призна, че се е съгласила да направи концерти в Мюнхен поради любопитството и нетърпението да изпробва идеята за специално проектирана сцена.

Най-страхотните мисли на Адел

Адел споделя, че в почивката си ще се фокусира върху партньорът си - спортният агент Рич Пол, както и 11-годишния ѝ син Анджело. Тя не крие, че също така желае да има още едно дете.


 

Прочетете още:  

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти