Хумор, компромиси и още нещо! Тайната на 57-годишния брак на Доли Партън

Да си 58 години с един и същи партньор звучи невероятно в днешно време. А да прекараш толкова години с един и същи човек, докато ти самият си под светлините на прожекторите, си е направо немислимо. Е, именно това е историята на личния живот на кънтри легендата Доли Партън. 

Каква е тайната на толкова дълга връзка? Оказва се, че това е простият и обикновен живот. "Не излизам често и водя доста обикновен начин на живот. Обичам да си седя вкъщи, когато не се налага да работя. Обичам да готвя, да чета, да правя разни неща у дома. Винаги съм обичала компанията на съпруга ми. Обичам да прекарвам времето си с него, да пътуваме", споделя тя, цитирана от Hello Magazine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dolly Parton (@dollyparton)

Доли Партън и Карл Томас Диън се събират, когато тя е едва на 18 г. Вдигат сватба 2 г. по-късно. Днес посочва и чувството за хумор като тайна на дългата й връзка. Певицата посочва, че да приемеш другия обаче е от най-ключово значение. "Той никога не е обичал да излиза и да се забавлява навън. И въпреки че обичах да излизам с приятели, някак си за мен стана естествено личният ми живот да бъде личен", споделя още тя. 

Днес за Доли Партън приоритет са нейните племеници. Певицата има 12 братя и сестри, така че и грижите по тях са й доста. "Ние сме доста сплотено семейство и обичаме да прекарваме времето си заедно", споделя Доли Партън, която всъщност няма свои деца. 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти