37 години по-млад футболист: Кой е новият мъж до Мадона?

Мадона отново е под светлината на прожекторите, този път заради новия мъж в живота си – 28-годишния Аким Морис. Въпреки че разликата във възрастта им е цели 37 години, двамата не се притесняват да демонстрират публично близостта си.

Мадона и Аким са забелязани ръка за ръка по живописните улици на Портофино, Италия, докато разглеждат забележителностите. Двамата изглеждат напълно спокойни и влюбени, докато се наслаждават на романтичното си бягство. Срещата им обаче не е случайна – Морис се появява в живота на певицата още през 2022 г., когато участва в нейната фотосесия за корицата на списание Paper. Именно тогава започва връзката им, която в последствие прераства в нещо повече от професионални отношения.

Аким Морис е футболист, роден в Ямайка, който живее в Ню Йорк. Той има бакалавърска степен по политически науки от университета Стоуни Брук и е играл в няколко футболни клуба, включително Oyster Bay United. Макар че футболът е важна част от живота му, Морис очевидно се увлича и по модата, което личи от стила му в социалните мрежи.

Тази лятна романтика не е първата по рода си за Мадона. След раздялата си с 30-годишния Джош Попър и предишни връзки с доста по-млади мъже, певицата изглежда продължава да предпочита партньори, които са много по-млади от нея. Независимо от обществените коментари, тя остава вярна на себе си и на своите предпочитания.

Как остаря Мадона през годините

 

Очаква се Мадона да отбележи 66-ия си рожден ден в Помпей на 16 август с грандиозно парти, на което ще присъстват около 500 гости, включително звезди като Кейти Пери и Орландо Блум. Според слуховете, дори италианският министър на културата Дженаро Санджиулиано ще бъде сред поканените.

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти