37 години по-късно: Как са изглеждали актьорите на премиерата на "Мръсни танци"

През август 1987 г. летните ваканции се промениха завинаги с премиерата на "Мръсни танци".

Филмът разказва историите на режисьора на курортните танци Джони Касъл (Патрик Суейзи, тогава на 34) и младия гост Франсис „Бейби“ Хаусман (Дженифър Грей, тогава на 27) и как в крайна сметка двамата се влюбват.

„Дженифър наистина се впусна в тези неща“, каза Суейзи тогава на PEOPLE. "Тя излезе с чувственост в танца си, която потресе всички."

Филмът беше блокбастър, спечелвайки повече от 210 милиона долара в боксофиса, дарявайки зрителите с музикални хитове и емблематична хореография плюс някои цитирани реплики („Никой не поставя бебето в ъгъла!“).

Докато филмът отбелязва 37-ата си годишнина, поглеждаме назад към тези ретро снимки на Суейзи, Грей и други звезди от филма на различните премиери на филма.

„Баща ми искаше да се увери, че имаме възможно най-нормален живот като деца“, каза тя пред PEOPLE през 1987 г. „Той искаше да знам коя съм, преди да придобия чувството си за стойност от съвършени непознати, които правеха кастинги.'" Говорейки с PEOPLE през 2022 г., Дженифър Грей коментира слуховете, че тя и Патрик Суейзи не са се разбирали напълно на снимачната площадка.

„По същия начин, по който Бейби и Джони не трябваше да бъдат заедно… естествено съчетание, нали? И ние не бяхме естествено съчетание. И фактът, че трябваше да бъдем естествено съчетание, създаде напрежение. Естествено, вие… и двамата бяхме принудени да бъдем заедно, и това, че бяхме принудени да бъдем заедно, създаде един вид синергия или като търкане. Просто се сетих за Патрик,ако бих могла да му кажа каквото и да било, сега бих казала: „Толкова съжалявам, че не можах просто да оценя и да се насладя на това кой си, вместо да ми се иска да си повече като това, което исках да бъдеш“. "


Суейзи почина през 2009 г. след диагноза рак на панкреаса. Той беше на 57.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти