До 5-ти февруари Вселената ви казва едно голямо "Да" - време е за сбъдване на мечти!

До 5-ти февруари Вселената ви казва едно голямо "Да" - време е за сбъдване на мечти!
Снимка: Weheartit

Милена Вълканова

От 7 януари до 5 февруари вселената е в режим „съдействие“ – вселената в представителство от слънчевата система, разбира се. В тази разкошна пролука от време всички планети, гледани от нашата геоцентрична перспектива, се движат директно – плават в междузвездното пространство заедно, в една посока, в синхрон – по потока на голямата космическа река. 

Сякаш всички богове са в разбирателство, а пък дрязгите им временно са изгубили своята тежест и сериозност. Конфликтите им се преобразяват в кинетична енергия за действие и сътрудничество. Слънчевата система затрептява на вълната на благосклонността и помощта към човечеството. Тя се намира в състояние на вроден ред, а нашите сетива са способни да уловят тази изначална даденост на божествена хармония в битието. 

Природните сили чрез нашите собствени нагласи са много по-склонни да ни помагат, отколкото да ни възпрепятстват. Особено когато става дума за начинания и проекти, отдадени на общуването, свързването с другия, обмена на знания, собственото ограмотяване и помъдряване в името на по-висша и по-широка кауза. Това е така, защото началото на „космическото съдействие“ е белязано от обръщането на Меркурий в директен ход, а краят му от настъпването на юпитеровото ретроградие. 

За да удовлетворим изискванията на Меркурий – който тръгва директен в знака на Юпитер, Стрелец, подчертавайки тяхното тясно взаимодействие – е нужно да бъдем добре подготвени чрез разностранна, интелигентна и качествена информация и чрез стратегически познанства и контакти. По този начин Юпитер ще може да окаже своята благодатна подкрепа за далновидност и успех в начинанията от всякакъв характер.

А начинания през този месец на зелена светлина ще има, защото сега е моментът да се възползвате. Вселената ви казва едно голямо ДА. Можете да кажете едно голямо ДА на любимия човек и брака, на встъпване в нова длъжност, на стартиране на бизнес, на забременяване, на важни бизнес решения за промени и най-вече за разширяване и преструктуриране. 

Използвайте това време, за да визуализирате мечтите и намеренията си. Поставете начало на проекти, които отдавна ферментират в ума и сърцето ви. Сега е моментът да се възползвате от съдействащата ръка, която небето подава. Няма пречки, няма спънки.

Снимка: Weheartit

В общия случай, разбира се, защото на индивидуално ниво приоритет винаги има рождената карта на личността и онова, което по уникален начин се случва с нея на фона на колективната картина. Колективната картина обаче предоставя достатъчно умиротворен пейзаж, в който всеки би могъл да си намери някакво комфортно кътче. 

Най-знаменателен ден за възнамерявания и посаждане на семенцето на бъдещето в рамките на тази свободна от ретроградие зона е 28 януари, когато рано-рано в 2 часа се случва новолунието във Водолей, знака на волното въображение и свободния полет на мисълта и мечтите. Използвайте този пик на енергията и в следващите осем часа от началото на новолунието отделете време за медитация, визуализация и записване на онова, което се стремите да сътворите от себе си, живот си или някои по-конкретни житейски дадености. 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти