Трите зодии, които ще имат невероятна и забавна седмица

жена есен природа листа щастие усмивка хороскоп
Снимка: iStock

Слънцето е в практичната, аналитична и земна Дева, но това не означава, че това време на годината няма с какво да ви изненада. Сезонът на Девата наистина може да разкрие вашата интелигентност и набито око за детайли, но също така може да ви направи толкова обсебени от твърдите факти, че забравяте да вземете предвид начина, по който се чувствате.

Тази седмица започва с малко несигурност, благодарение на факта, че Слънцето ще се противопостави на илюзорния и дезориентиращ Нептун на 14 септември. Това може да ви накара да се чувствате съпричастни и да давате повече внимание на хората около вас. Това обаче може да предизвика и уязвимост, като ви направи несигурни как да утвърдите границите си, така че не забравяйте, че вашите нужди винаги са на първо място.

Може да бъдете привлечени на по-дълбоко, по-смислено място, тъй като Слънцето образува тригон с трансформиращия Плутон на 16 септември. Това ще ви насърчи да се възползвате от интуицията и вътрешната си сила, давайки ви инструментите и мотивацията да постигнете целите и мечтите си.

Въпреки това, тъй като романтичната Венера образува квадрат със Сатурн до 17 септември, чувството за самота и неловкост може да ви превземе. Това може да забие клин в отношения, които никога не са били толкова силни, за да ви накара най-накрая да разберете как можете да подобрите връзката си или да осъзнаете, че може би е време да се откажете от нея. Заслужавате да се чувствате сигурни и разбрани!

Въпреки че тези няколко дни може да са доста интензивни, тези зодии ще имат най-добрата седмица >>>

Прочетете какво още ви очаква тази есен:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти