Страстната Венера в Лъв разпалва романтични емоции: Какво се очертава за всяка зодия

След като преплува океана от емоции на Рака, планетата на любовта Венера ще влезе в знака на Лъв на 12 юли в 07:19 часа българско време, където ще се установи с увереност и усет за приключения. Както пее Мадона, самата тя със Слънце и Венера в Лъв: „Изразете себе си, не се потискайте“.

Този транзит ни вкарва в настроение за празнуване и ентусиазъм. Това бележи време за творчество, страст и наситени любовни преживявания. Никога не е имало по-добро време да покажете уникалните си таланти и чар.

Венера
Снимка: Unsplash, iStock, колаж

В астрологията Венера отразява чувствената природа на богинята Афродита като носителка на любовта, красотата и удоволствието. Планетата също така управлява финансовите аспекти, ценностите и чувството за собствено достойнство. Зодиакалният знак, в който Венера навлиза, описва всичко от нашия колективен подход към любовта и красотат, до начина, по който харчим и печелим пари.

Лъвът се управлява от вечно горящото Слънце и живия елемент Огън. Когато Венера се слее с този фиксиран знак, планетата на любовта придобива царствено и силно страстно качество, увеличавайки желанието ни за романтика, красота и себеизразяване. Независимо дали в романтичен или творчески план, този транзит може да обясни защо изведнъж сме по-привързани и уверени в желанията на сърцето си.

Пътуването на Венера през Лъва предизвиква прилив на вдъхновение и желание да блеснеш. Художествените начинания са силно предпочитани при този транзит, тъй като жизнената същност на Лъва ни насърчава да демонстрираме талантите си и да се наслаждаваме на светлината на прожекторите. Това е отлично време за стартиране на творчески проекти, планиране на представление или най-малкото за отдаване на хобита, които ви носят радост.

Бъдете внимателни към навиците си за харчене. Венера в Лъв може да бъде изкушаваща, тъй като ни вдъхновява да се поглезим с луксозни предмети или преживявания, които карат нас и хората около нас да се чувстваме специални. Въпреки че няма нищо лошо в това да се наслаждавате на удоволствията от живота, важно е да поддържате здравословен баланс в процеса.

Прочетете какво означава Венера в Лъв за вашия зодиакален знак в галерията тук:

Какво да очаква всяка зодия от транзита на Венера в Лъв на 12 юли

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти