Сезонът на Лъва е тук и ще е доста драматичен! Какво още?

Това лято вече постави рекорди със своите невероятни горещи вълни, а сега космическата енергия е настроена да повиши още повече температурата. Докато навлизаме в сезона на Лъва 2024, астрологичната драма е на път да се засили, призовавайки ви да прегърнете ролята си на главен герой в историята на живота ви. Всяко действие и дума ще участват във вашия личен разказ.

Кой женски архетип управлява вашата зодия и какво значи това за вас?

Слънцето прави грандиозното си завръщане към Лъв на 22 юли в 3:44 сутринта ET, носейки мощно и неразредено космическо присъствие. Известен със своята смела, драматична и непримирима енергия, сезонът на Лъва не е време за свиване на теменужките. Това е вашият момент да заемете място с увереност и усет.

В началото на сезона на Лъва, на 23 юли, важно събитие задава тона: слънцето в Лъв ще се противопостави на ретрограден Плутон във Водолей. Това подравняване изисква интензивна интроспекция. Това е призив да идентифицирате и освободите това, което ви задържа, като ви призовава да прегърнете автентичността и увереността. Тъй като Меркурий влиза в Дева на 25 юли, вашият ум и комуникационни умения ще се изострят. Това е идеално време да научите нови неща и да се доверите на интелектуалните си способности.

На 25 юли Слънцето в Лъв се изравнява с Марс в Близнаци, насърчавайки ви да предприемете смели действия и да жонглирате с множество начинания. Гъвкавостта и увереността ще бъдат вашите ключове към успеха.

Любовен хороскоп за лято 2024: Ето какво да очаква всяка зодия

До 31 юли аспектът на слънцето със северния възел на съдбата и южния възел на кармата ще ви накара да се съсредоточите върху съдбата си. Това подравняване насърчава егоистичен, но необходим фокус върху личното израстване и бъдещи цели. На 1 август Марс в Близнаци също ще взаимодейства с възлите, призовавайки ви внимателно да съгласувате намеренията си с действията си, тъй като те ще имат трайни въздействия.

Динамиката на отношенията може да се сблъска с турбуленция, когато Венера в Лъв е в квадрат с Уран в Телец на 2 август, потенциално причинявайки резки промени във връзките. Доверете се на сърцето си, за да ви преведе през тези революционни, но предизвикателни времена. Романтичният пейзаж може да стане по-взискателен, когато Венера влезе в Дева на 4 август, настоявайки за по-високи стандарти в любовта и обезсърчавайки несериозните връзки.

Новолуние в Лъв на 4 август в 7:13 ч. ET предлага шанс за ново начало. Демонстрирайте желанията си в съответствие с вашите страсти и себеизразяване и ги наблюдавайте как се развиват през следващите шест месеца. Въпреки това, бъдете подготвени за ретрограден Меркурий в Дева, започващ на 5 август, което може да доведе до неразбирателство, технически проблеми и проблеми при пътуване. Бъдете организирани и ясни в комуникациите си, за да навигирате гладко през този период.

7 август обещава повишаване на доверието, тъй като слънцето в Лъв е в хармония с Юпитер в Близнаци. Доверете се на решенията си, особено когато Венера в Дева е в съответствие с ретрограден Меркурий. Това подравняване ще ви помогне да направите информиран избор в любовта, парите или естетиката.

14 август може да бъде огромен с възможности, тъй като Марс в Близнаци се подравнява с Юпитер в Близнаци. Направете крачка назад, за да съберете информация, преди да вземете решения. Същия ден ретрограден Меркурий навлиза в Лъв, което води до потенциални сблъсъци на егото и недоразумения. Останете смирени, за да минимизирате драмата.

На 16 август конфликтът на Марс в Близнаци с ретрограден Сатурн в Риби ще предизвика способността ви да преследвате множество цели. Приоритизирайте и реорганизирайте своите отговорности, за да управлявате ефективно амбициите си.

Очаквайте неочаквани прозрения на 18 август, когато ретрограден Меркурий в Лъв се сблъска с Уран в Телец. Въпреки че времето или доставката може да не са, информацията, която получавате, ще бъде ценна. Използвайте го във ваша полза, без да реагирате прекалено.

Пълнолунието във Водолей на 19 август в 14:25ч. ЕТ бележи завършването на шестмесечен цикъл. Помислете за приноса си към вашите приятелства и общност и изразете благодарност за подкрепата, която сте получили. Същият ден Юпитер в напрегнатия аспект на Близнаци с ретрограден Сатурн в Риби насърчава предпазлив оптимизъм в разширяването на връзките, целите или възможностите.

4 зодии, които се справят най-добре с трудностите

Тъй като сезонът на Лъва приключва и слънцето се премества в Дева на 22 август в 10:55 сутринта ET, време е да завържем свободните краища. Въпреки хаоса на сезона на Лъва, организираната енергия на Девата ще ви помогне да се върнете на правилния път и да се подготвите за следващата глава. Прегърнете интензивността и оставете Лео сезон 2024 да ви напомни, че вие ​​наистина сте звездата на собственото си шоу.

Вижте как ще се отрази сезона на лъва на всяка зодия!

Сезонът на Лъва е тук и се очаква да е доста драматичен! Какво още?

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти