Настъпи сезонът на Девата! Какво очаква всяка Edna от зодиите?

Днес Слънцето преминава в знака на Девата, носейки със себе си период на концентрация, дисциплина и изострено внимание към детайлите. Този земен знак ни подканва да се сбогуваме с летните лъчезарни дни на Лъва и да се съсредоточим върху задачите и отговорностите, които сме оставили на заден план. Сезонът на Девата е времето, когато практичността и реализмът излизат на преден план, помагайки ни да организираме живота си и да подредим приоритетите си.

Този период продължава до 22 септември и обещава повече вътрешен баланс и възможности за усъвършенстване. Въпреки че ще продължим да усещаме безгрижните летни вибрации, фокусът ни се измества към задачите, които изискват прецизност и отдаденост. Девата ни учи да приемаме живота по-методично и да избягваме излишния стрес, като същевременно внимаваме да не изпаднем в капана на перфекционизма.

Ето какво да очаква всяка зодия по време на Ретрограден Меркурий през август 2024

За много от нас това ще бъде момент, в който ще трябва да преосмислим и балансираме своето ежедневие – от работата до личния живот. Ретроградният Меркурий, който приключва на 28 август, ще ни даде шанс да се почувстваме по-малко претоварени и да намерим нужната яснота.

А ето и какво ще донесе сезонът на Девата за всяка от зодиите:

Ето какво да очаква всяка зодия от сезона на Девата

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти