Сезонът на Близнаците е тук! Ето какво да очаква всяка Edna от зодиите

В периода между 21 май и 20 юни Слънцето се намира в Близнаци и това е идеалното време да се съсредоточите върху забавлението. След като си дадете така необходимата почивка, хубавите мигове сами ще се случат. Ще се почувствате по-спокойни и ще се заобиколите с безгрижни хора, които изкарват веселата ви страна.

Ще захвърлите част от багажа, който сте мъкнали твърде дълго, независимо дали става въпрос за бивши проблеми, травми от детството, проблеми с приятели – каквото и да е.

Седмичен хороскоп за 3 - 9 юни

Като цяло сезонът на Близнаците ще насърчи всяка зодия да излиза с приятели и да живее, а Близнаците и Стрелците ще почувстват най-много въздействието на този сезон.

Очаквайте това време да ви послужи като солидно напомняне за това колко трябва да се отпуснете. Ще се осмелите да излизате повече, да се мотаете с приятели, които не сте виждали от известно време, и като цяло да празнувате всички страхотни неща, които животът може да предложи. Поддържането на тази положителна енергия в ума ви ще ви помогне да се възползвате максимално от специалните моменти занапред.

10 факта за зодия Близнаци

Да научите, че не (винаги) трябва да се тормозите за малките неща и може би дори ще намалите очакванията към себе си и ще се почувствате по-спокойни.

Близнаците се управляват от Меркурий - най-умната планета. Без значение от собствения ви зодиакален знак, сезонът на Близнаци е време, когато вашата интелектуална страна излиза наяве. Използвате мозъка си, а не сърцето си, за да взимате повечето от решенията си. Това е страхотен момент да изпратите важни съобщения и да започнете важни разговори, защото е по-малко вероятно чувствата ви да ви объркат.

Хороскопът за МАЙ 2024

Вижте в нашата галерия какво да очаква всяка Edna от зодиите в сезона на Близнаците:

Ето какво да очаква всяка Edna от зодиите в сезона на Близнаците

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол