Риби в действие: Как лунното затъмнение ще промени живота ви?

Какво се случи в живота ви от 2015 до 2017 г.? Защото във вторник, 17 септември, лунно затъмнение в Риби, първото в съвсем нова поредица от затъмнения, ще ви накара да се почувствате така, сякаш току-що сте излезли от машина на времето. Знаете, че времето е плосък кръг и т.н. Както и да е, ето всичко, което трябва да знаете за лунното затъмнение тази седмица и какво ще означава тази поредица от затъмнения за вас.

Лунно затъмнение! Какво е това?

Затъмненията настъпват, когато слънцето, луната и Земята са подравнени перфектно, хвърляйки сянка, която променя визуалния облик на слънцето или луната. Слънчевите затъмнения (като това, което премина над Съединените щати миналата пролет) се случват, когато луната минава между Земята и слънцето, временно потъмнявайки небето и превръщайки деня в нощ. Лунните затъмнения, от друга страна, се случват, когато Земята се вклини между слънцето и луната, превръщайки ярката сребърна повърхност на луната в зловещ, тъмночервен фурнир (затова лунните затъмнения често се наричат ​​„кървави луни“) .

Ето какво да очаква всяка зодия от сезона на Девата

Въпреки че слънчевите затъмнения се случват по време на новолуние, а лунните затъмнения по време на пълнолуние, това не са типичните лунни фази. За разлика от обикновеното новолуние или пълнолуние, затъмненията настъпват, когато луната достигне горната или долната граница на орбитата си, активирайки небесни точки, известни като северни и южни възли, които в астрологията се свързват със съдба, съдба, карма и наследство. Луната докосва тези точки около четири до шест пъти годишно - винаги по двойки или клъстери - генерирайки затъмнения, които усилват енергията, катализират неочаквани събития и променят траекторията на живота ни. 

За да обобщим: затъмненията са наистина, наистина голяма работа. Може дори да се твърди, че най-важните сюжетни линии в живота ни са тези, които се появяват по време на сезона на затъмненията. Затъмненията разкриват дълбоки истини, тласкат ни към нови фази и отварят врати, като агресивно затръшват другите.

Любовният хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2024!

Какво трябва да знам за сезона на затъмненията през есента на 2024 г.?

Бързо ни предстоят две затъмнения: лунно затъмнение във вторник, 17 септември, в 22:34 ч. ET (коригирайте за вашата часова зона) и слънчево затъмнение в сряда, 2 октомври, в 14:49 ч. ET (настройте за вашата часова зона). Това, което е забележително за този конкретен сезон на затъмненията, обаче е, че ще се движим в две напълно различни сюжетни линии с всяка лунна луна. Докато слънчевото затъмнение през октомври продължава разказа, започнал през 2023 г., лунното затъмнение в Риби поставя началото на съвсем нова сюжетна линия.

Наистина, лунното затъмнение в Риби е първата част от огромна поредица от седем части, която ще продължи до 2027 г. Бъдещите дати ще бъдат 14 март 2025 г.; 7 септември 2025 г.; 21 септември 2025 г.; 3 март 2026 г.; 28 август 2026 г.; и 20 февруари 2027 г. Интересното е, че последният път, когато имахме затъмнения по оста Дева-Риби, беше между 2015 и 2017 г., така че погледнете назад какво се е случвало в живота ви през това време - погледнете си стари снимки или имейли, например, така може да успеете да прецените какви теми ще се появят отново този път. Имайте предвид обаче, че тези затъмнения ще обърнат историята отпреди девет години (тогава северният възел беше в Дева; този път северният възел е в Риби), така че дори ситуациите да изглеждат подобни, техните резултати ще бъде значително различно.

Какво трябва да знам за това лунно затъмнение в Риби?

Това специално лунно затъмнение пада по оста Дева-Риби, подчертавайки връзката между практичност и духовност. Структура и хаос. Контрол и предаване. Дева ни подтиква да се съсредоточим върху детайлите, да организираме и да усъвършенстваме рутините си, докато Риби ни напомнят за важността на състраданието, интуицията и алхимичната плавност. Балансът между тези две енергии ни приканва да установим структура, без да губим връзката си с по-голямата картина. Как можем да спазваме ежедневните си отговорности, като същевременно си даваме разрешение да мечтаем, чувстваме и – да – да станем малко вещици? По принцип и Дева, и Риби са лечители, така че това предстоящо лунно затъмнение ще хвърли ярка светлина върху това какво означава истинското, автентично здраве за вас.

Докато трансформиращата енергия на затъмненията може да се почувства непреодолима, особено след като те катализират големи промени (напр. преобразуване, разпадане, ремонт на властовата структура), лунните затъмнения предлагат дълбоки възможности за пробиви, размисъл и интеграция. По време на тези лунни периоди често преживяваме радикални промени в перспективата, които променят възприятието ни за реалността. С това новооткрито съзнание можем да се приспособим отново към нашата водена от душата цел, като направим необходимите корекции и прегърнем нови възможности, които се появяват под електрическото небе на затъмненията.

Седмичен хороскоп за 16-22 септември

Какво мога да направя, за да се подготвя за лунното затъмнение?

Нищо. Не правете абсолютно нищо. Когато сезонът на затъмненията настъпи, просто вдигнете ръце и оставете Вселената да свърши работата си. Знам, че някои от вас, ръководители на манифестация, може да се изкушат да определят намерения 

Какво мога да направя, за да се подготвя за лунното затъмнение?
Нищо, скъпа. Не правете абсолютно нищо. Когато сезонът на затъмненията настъпи, просто вдигнете ръце и оставете Вселената да свърши работата си. Знаем, че някои от вас, почитатели на манифестация, може да се изкушат да поставят намерения под това небе, но това е силно обезкуражено. Енергията на затъмнението е твърде непредсказуема, твърде непостоянна и твърде непостоянна за правене на манифестации – проявите често се изкривяват или (което е по-лошо) имат обратен ефект през това време, така че е най-добре просто да се скриете и да оставите чиповете да паднат, когато могат. И вместо да се опитвате да наместите нещата, които очевидно не са подходящи, използвайте този период за пауза и размисъл.

Хороскопът за СЕПТЕМВРИ

Затъмненията бележат големи повратни точки и тъй като това лунно затъмнение в Риби започва съвсем нова серия, това е отлично време да направите инвентаризация на това, което се случва в живота ви в момента. Доволни ли сте от сегашните си обстоятелства? Какво работи? Какво не е? Наблюдавайте какво се подчертава в този момент, защото – дори да се чувствате неудобно – вярвайте, че това затъмнение ви показва точно това, което трябва да видите. Ключът е да останете отворени, възприемчиви и адаптивни. Докато тази поредица приключи през 2027 г., ще погледнете назад и ще осъзнаете колко далеч сте стигнали. 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти