Новолунието в Близнаци е тук! Ето как ще повлияе на всяка Edna зодия

Новолунието в Близнаци настъпва днес, на 6 юни, с което се подготвяме да поемем по нови пътища с неограничени възможности. Това небесно събитие, което се случва всеки месец, ни кани да се впуснем в нещо ново, което може би дори не сме осъзнавали, че търсим. В нас се събужда усещане за оптимизъм, което трябва да прегърнем!

Новолунието този път е в знака на Близнаци и носи със себе си класическите черти на третия знак от зодиака, който се управлява от планетата на комуникацията и интелекта. През този период е нормално да се чувстваме малко разсеяни и претоварени. Мнозина ще се стремят да откриват нови начини за разбиране на света, за общуване с другите и за научаване на нови неща. Потокът от информация може да ви дойде в повече, особено ако сте свикнали да се придържате към познатото и не излизате от зоната си на комфорт.

Хороскопът за ЮНИ 2024

Близнаците са подобни на гръцкия бог Хермес - пратеник, който непрекъснато пътува, споделяйки наученото. В този период заемането на крайни позиции или гледането на нещата като черно-бели не е най-добрият подход. Новолунието в Близнаци ни подтиква да приемем и прегърнем собствената си двойственост. Това е мощен урок, напомнящ ни, че винаги можем да излезем извън утъпкания път.

Уверете се, че не позволявате на потенциала ви да се изплъзне през пръстите ви. С напрегнат аспект от Сатурн, това Новолуние може да ви се стори като твърде голяма възможност. Въпреки това, Близнаците са владетели на малките детайли, така че разбийте плана си на малки стъпки, за да избегнете претоварването.

Китайски хороскоп за ЮНИ 2024 година

Нека видим как Новолунието в Близнаци ще се отрази на всяка Edna от зодиите:

Ето какво ще донесе на всяка зодия Новолунието в Близнаци на 6 юни 2024 г.

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти