Edna.bg пита Нели Георгиева: Кои са най-важните астро събития тази година?

Елизабет Астарджиева

Днес Edna.bg имаме удоволствието да ви представим една вдъхновяваща личност, която съчетава две големи страсти - здраве и астрология. Нели Георгиева не само е активист на тема здраве и красота, но и професионален астролог. Тя използва своята уникална комбинация от знания, за да помага на хората да разберат себе си и света около тях чрез звездите.

В това интервю, проведено от журналистката Елизабет Астарджиева, ще разгледаме по-отблизо астрологичната страна на Нели. Ще научим как е открила страстта си към астрологията и как тя е станала част от професионалния ѝ път. Ще разкрием как наталните карти могат да ни дадат ценна информация за нашия потенциал и как астрологията може да ни помогне да вземаме по-добри решения в живота си.

Присъединете се към нас в този завладяващ разговор, за да откриете магията на астрологията с Нели Георгиева и да научите как звездите могат да ви помогнат да постигнете личен успех и вътрешна хармония.

Как откри своята страст към астрологията и какво те накара да се занимаваш професионално с нея?

Аз винаги съм имала интерес към астрологията, още от дете. Обаче това, което ме накара да престъпя професионално към тази професия, е сблъсъкът ми с един професионален астролог, който ми каза неща, които наистина ме ужасиха. И прецених, че аз трябва да разбера точно какво е видяла тази астроложка в моята натална карта. Затова и записах уроци при професионалисти. Оттам нататък нещата се разгърнаха лавинообразно. Просто се установи, че аз наистина мога да го работя професионално. Обещах на себе си да не стана от тези астролози, които плашат хората. Напротив, дори когато има трудна информация за предаване, винаги да успея да мотивирам моя клиент.

Каква е твоята зодия и как смяташ, че тя влияе на твоята личност и професионален живот?

Моята зодия е Рак, Луната ми е в Овен, а асцендентът ми е Стрелец. Разбира се, ние сме много повече от едно Слънце в знак. Моята рачешка природа изключително много ми помага да се свържа емоционално с моите клиенти и да усетя техните настроения, за да успея да стигна близо до тях.

Как може астрологията да помогне на хората да разберат по-добре себе си и своите нужди?

Аз мисля, че главната задача на астрологията е точно това - да помогне на човек да разбере себе си по-добре. В процеса на работа аз много често чувам моите клиенти да казват: ,,Ами да, да, да, аз това го зная за себе си“. Но чуто от трети човек, който не ги познава, наистина има някакъв просветляващ момент.

Кои са най-честите въпроси, които получаваш от клиентите си относно техните зодии?

Аз не получавам толкова много въпроси относно конкретната зодия на клиента. По-скоро най-честият въпрос, с който идват при мен, е при жените винаги за любов, а при мъжете - за работа.

Има ли някое астрологично събитие през тази година, което ще има голямо влияние върху всички зодии?

Астрологичните събития тази година всъщност са две. На първо място мога да кажа, че са квадратурите на Юпитер и Сатурн, които ще започнат да се случват още от това лято. А на второ място - в края на годината очакваме ретроградната фаза на Марс, която също ще бъде доста предизвикателна за нас.

Как различните планети влияят на зодиакалните знаци и как това се отразява в ежедневието ни?

Всяка една планета се чувства по различен начин в определен знак. Разбира се има знаци, в които планета се чувства прекрасно и такива, в които се чувства ужасно. Ние много рядко можем да усетим директно в кой знак се намира дадена планета. Но това, което задължително ще усетим, е когато тази планета прави аспект към нашите лични планети.

Какво разкрива асцендентът в наталната карта и защо е толкова важен?

Аз мога да кажа, че може би асцендентът е най-важната точка в нашата натална карта, защото той репрезентира момента на нашето раждане, момента на отделянето на бебето от майката чрез прерязването на пъпната връв. Това поставя началото в нашия живот. Това ни прави такива, каквито сме. Асцендентът е изключително важен, защото без да знаем той къде се намира, не можем да бъдем точни в нашата прогноза и не можем да определим истинските качества на човека срещу нас.

Какви са най-честите заблуди на хората относно астрологията?

Най-честите заблуди са, че аз като астролог мога да бъда конкретна. Тоест, ако вие отидете на астролог и той ви каже, че утре ще излезете на булеварда и ще ви блъсне зелен джип с еди какъв си регистрационен номер, това няма как да се види астрологично. За този тип конкретика са нужни други таланти, които за щастие аз не притежавам.

За кои зодиакални знаци лятото на 2024 година ще донесе възможности в любовта?

Може би тази година е много силна първо за въздушните знаци, второ мисля, че на преден план ще бъдат Близнаците, понеже Юпитер влиза в зодиакален знак Близнаци, също така Стрелците, защото ще прави опозиция към тях, разбира се Водолеите и Везните.

Може ли любовната съвместимост да се определи само на база зодиакален знак или за това е нужно изготвяне на синастрия?

Категорично не е възможно да се определи дали вие сте съвместим с някого само по техния и вашия зодиакален знак. Трябва да се направи подробен синастриален анализ. Като много важни са връзките на вашите Венери, на вашите Марсове, на вашите Луни. Слънцето като че ли отива малко на заден план.

 

Още интервюта на Елизабет Астарджиева: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти