Меркурий влиза в Телец днес: Ето какво да очаква всяка Edna от зодиите

От днес, 15 май, до 3 юни планетата Меркурий ще се намира в практичния и земен знак Телец, което може да доведе до много и драстични обратни в животите на някои от зодиите.

Тъй като Меркурий е планетата на комуникацията, има голямо влияние върху ежедневието ни. И когато една планета влезе в следващия зодиакален знак, това вкарва свежа енергия в живота ви и насочва вниманието ви към нещо ново. Меркурий обича да наблюдава, учи, събира и изчислява, поради което предпочита бързата, логична и интелектуална енергия на двата си управляващи зодиакални знака - Близнаци и Дева.

Седмичен хороскоп за 13-19 май

Въпреки това, когато Меркурий навлезе в земния знак Телец, той променя начина, по който мислим и възприемаме света. Телецът предпочита да поддържа нещата здрави, стабилни и практични.

Меркурий в Телец залага на това да забави темпото, да не бърза и да планира предварително, преди да вземе важни решения. И тъй като Телец управлява петте сетива (зрение, слух, вкус, докосване и обоняние), Меркурий в този знак има тенденцията да прави живота по-ярък, насърчавайки ви да спрете и да помиришете розите. В крайна сметка Телецът се управлява от планетата на любовта Венера.

Какво да не правим при транзита на Меркурий в Телец

Ето и какво да очаква всяка една от зодиите в периода 15 май – 3 юни:

Ето какво да очакваме по време на Меркурий в Телец

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти