Какво казва Марсовият ви знак за вашата енергия, гняв и сексуален живот

планета марс космос звезди
Снимка: Istock

Това, което наричаме зодиакален знак, е положението на Слънцето по време на раждането (познат и като слънчев знак). И докато той ни казва доста за характера на един човек, ако се ограничим само до него, няма да имаме възможност да се задълбочим. Марсовият ни знак ни казва много за пробивната енергия, която имаме, как изразяваме гнева си и сексуалността си.

Всяко небесно тяло говори за конкретен аспект от вашата личност и поведение в живота ви. Например Венера, планетата на любовта, красотата и парите, във вашата карта говори за това как се отнасяте към другите, как се изразявате романтично (т.е. как флиртувате) и артистично, как изпитвате удоволствие, както и какво оценявате и смятате за естетично.

Разположението на Марс - планетата на енергията, действието и секса - може да хвърли светлина върху вашата сексуалност, енергията ви, желанията, които ви разпалват отвътре, и как правите стъпки, за да ги осъществите, както и как се справяте с гнева и агресията и как ги изразявате.

За да откриете кой е вашият Марсов знак, потърсете калкулатор, който може да пресметне наталната ви карта.

Ако се затруднявате в намирането, използвайте този >>>>>>>

Проверете в кой знак попада вашият и след това продължете в галерията.

Марс: устрем, енергия, ярост и секс

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочети още:

  •  

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти