Луна първа четвърт в Стрелец: Какво ни очаква?

На този етап растящата луна в огнения Стрелец е в квадрат с намаляващото Слънце в Дева. Тази фаза ни подготвя за лунно затъмнение на супер пълнолунието в Риби на 17 септември!

В първата четвърт луната изгрява на обяд, достига връх при здрач и залязва в полунощ - за всички часови зони.

Тази първа четвърт луна следва Новолунието в Дева на 2 септември. Първата четвърт е моментът, когато решаваме какво да пренесем от Новолунието. Фазите на първото тримесечие изясняват нашите планове. На супер лунното затъмнение в Риби ще видим резултатите.

4 зодии, които се справят най-добре с трудностите

Дева и Стрелец са променливи знаци. (Всички фази на луната през сезона на Дева винаги ще попадат в другите променливи съзвездия.) Променливата енергия не може да стои неподвижна; трябва да продължи. Когато променливите съзвездия се съберат, нотки на промяна, движение и прогрес изпълват небето. Това е страхотно време за пътуване, може би дори международно.

Тази четвърт луна внася оптимизъм и ентусиазъм (Стрелец) в нашата работа (Дева). Ще почувстваме нов, здравословен поток от енергия, когато става въпрос за това как структурираме живота си и как се поддържаме. Стрелецът ни кара да се чувстваме способни и развълнувани. Животът вече не се чувства толкова тежък. Имаме стимул и увереност да постигнем повече в този момент. Възможностите се отварят като космически цветни листенца, примамващи ни да танцуваме в нова посока.

Тези 4 зодии много обичат да чистят и не понасят мръсотията

Кентавърът Стрелец е радостно, одухотворено създание. Къде влиза Девата? Вижте земната богиня, която се грижи за нашето здраве и уелнес. Тя е санитар, болногледач. Тя държи Стрелеца на земята, отговорен за всички грандиозни планове, които крои със звездни очи късно през нощта.

Стрелецът е експанзивен, винаги тичащ. Вижте върха на стрелата на стрелеца, фиксиран към щастлива звезда. Визуализирайте нови хоризонти и най-добри възможни резултати. Носете лилаво, за да призовете магията на аметистовия кентавър.

Тази фаза на луната е по своята същност вълнуваща и стимулираща. Може да почувствате желание да четете, да учите и да се подготвяте за нещо предстоящо. Посетете с други, споделете вашите надежди и желания. Отпразнувайте любовта си към преподаването и ученето. Свържете се с огнения елемент на Стрелец чрез физически упражнения.

Внимание: тази фаза на луната се противопоставя на Юпитер в Близнаци. Юпитер управлява Стрелец. Натискът върху тази планета показва, че трябва да управляваме очакванията. Не се надявайте и ще се оправите. Приемете реалността такава, каквато идва.

Издигнете духа си с йога и медитация. При медитация се фокусирайте върху сакралната чакра.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти