Предстои Пълнолуние в Овен! Ето какво да очаква всяка edna от зодиите

Предстои Пълнолуние в Овен! Това астрологично събитие, наричано Луната на ловеца, ще настъпи на 17 октомври и обещава да донесе силна енергия и динамика за всички зодиакални знаци. Предстоящото Пълнолуние ще бъде най-голямата Суперлуна за годината, като ще изглежда със 7% по-голяма от обикновено. Космическото влияние на Овена ще внесе импулсивност, страст и желание за действие, което може да ви вдъхнови да предприемете нови проекти или да направите значителни промени в живота си.

Пълнолунието в Овен носи и известно напрежение, тъй като ще бъде в квадратура с Марс – планетата на действието и конфликтите. Това може да увеличи нуждата да постигнете своите цели на всяка цена, като предизвика конфликти или напрежение. Въпреки това, ако насочите енергията си правилно, този период ще бъде особено продуктивен за личностно и професионално развитие. Астролозите съветват да балансирате между емоциите и разума, за да избегнете излишни драми.

Седмичен хороскоп за за 14-20 октомври

Енергията на Пълнолунието ще се усеща в продължение на няколко дни преди и след пика му, като най-силно ще бъде влиянието на самия 17 октомври. Времето около събитието е подходящо за почистване на дома и освобождаване от ненужни вещи, което ще ви помогне да се освободите от негативната енергия. Можете също така да се фокусирате върху физическото си здраве и да пречистите организма си.

Ето какво може да очаква всяка зодия от това мощно пълнолуние:

Пълнолуние в Овен на 17 октомври - ето какво да очаква всяка зодия

 

Прочетете още: 

Предстои Пълнолуние в Овен! Ето какво да очаква всяка edna от зодиите

Астро

Астрология

Предстои Пълнолуние в Овен! Ето какво да очаква всяка edna от зодиите

Предстои Пълнолуние в Овен! Това астрологично събитие, наричано Луната на ловеца, ще настъпи на 1...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти