Според астролог: Как да флиртуваме правилно с различните зодии?

Не сте напълно сигурни дали някой флиртува с вас? Дори ако улавяте флиртуващи настроения, се притеснявате, че може да тълкувате нещата погрешно. Един начин да сте напред в играта? Флиртувайте самите вие, за да тествате водите. Добрата новина е, че астрологията може да помогне като инструмент за по-добро разбиране на себе си и как се свързвате с другите. 

Зодиакалният знак на човек предоставя информация за характеристиките, поведението, харесванията и нехаресванията на всеки. Така че, когато не сте сигурни дали някой прави ход или не, знанието за това как флиртуват представителите на зодията му може да ви помогне да получите някои отговори. По същия начин това може да ви помогне най-ефективно да флиртувате с някой от дадена зодия.

4 съвета за добър флирт на първа среща

Но преди да се насочите към слънчевия знак на човека, направете пауза. По-конкретно при флирта е важно да знаете лунния знак на някого , казва астрологът Оушън Плезант, цитирана от сайта Well+Good. Астрологично погледнато, Луната е известна с това, че управлява емоциите и други важни компоненти на флирта.

„Луната не е само емоционалното тяло; това също е желание, темперамент и зона на комфорт на индивида“, казва тя. Следователно познаването на нечий лунен знак може да ви помогне да настроите флирта си по съответния начин.

За да разберете лунния знак на някого, въведете датата, часа и мястото на неговото раждане в любимото си приложение за астрология или онлайн генератор. В интернет изобилства от такива. 

След това продължете да четете в нашата галерия, за да научите предложенията на астролога за флирт с някого въз основа на неговия лунен знак.

Как да флиртуваме правилно според астрологията

Прочетете също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол