Астроекспертът на сп. People с любовен хороскоп до декември 2024

Астроекспертът на сп. People с любовен хороскоп до декември 2024
Снимка: iStock

Дойде времето от годината, когато много необвързани търсят да намерят специален човек, с когото да прекарат студените месеци.

Изпълненият със страст период обхваща есента и пролетта, когато често търсим да се гушкаме с някой близък и да създаваме спомени около празниците като Коледа и Свети Валентин — или дори да споделим новогодишна целувка, пише People.com

Има и астрологично значение около края на сезона и това с кого е подходящо да направите следващите месеци по-малко самотни и по-споделени. 

Сезонът на маншетите започва във Везни , владетелят на брака и партньорството. Завършва в Овен, зодиакалния знак, известен с независимостта и прокарването на собствените ни пътища. Може би това обяснява защо раздялата често се случва през тези месеци, защото е време да поемете лидерството и да летите самостоятелно!

Астрологът Кайл Томас посочва, че сезонът на маншетите ще бъде "особено носталгичен" тази година поради многото ретроградности , които ще се появят, вероятно връщайки "бивши" или "стари приятели" в живота ви.

"Много хора ще се съберат отново и ще се опитат да възобновят връзките“, казва той.

Ретрограден Марс започва на 6 декември и продължава до 23 февруари, въпреки че ще започнем да усещаме ефектите му още на 4 октомври 2024 г. Първоначално влиза в Лъв, който според Томас "управлява ухажването, срещите и истинската любов в астрология."

Ретрограден Юпитер се простира между 9 октомври и 4 февруари 2025 г. Астрологично той се върти назад в Близнаци, което според Томас "управлява близките приятелства“. 

Когато става въпрос за перфектното съвпадение на вашия зодиакален знак, Томас казва, че това ще бъде този, който е с "противоположната полярност“ на него (известен също като негов сестрински знак).

Той обяснява: "Ние преживяваме последно слънчево затъмнение във Везни, знак, който управлява естествения седми дом на брака, съюза и обвързването.

За да разберете коя зодия е най-добрата ви среща през този сезон, според прогнозите на Кайл Томас, вижте в нашата галерия =>

Какво ни чака в любовта според зодията до декември 2024


 

Астроекспертът на сп. People с любовен хороскоп до декември 2024
Астрология

Астроекспертът на сп. People с любовен хороскоп до декември 2024

Дойде времето от годината, когато много необвързани търсят да намерят специален човек, с когото д...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти