Спечелете анти-стрес терапия и доза спокойствие!

Спечелете анти-стрес терапия и доза спокойствие!
Снимка: Rescue

Случва ли ви се да изпаднете в паника поради невъзможност да се справите с постоянно трупащите се задачи. Или да изпитвате страх, силно притеснение, тревожност, пристъпи на ярост, гняв или пък тъга и необяснима депресия...

Ежедневието на модерния човек е подложено на сериозен стрес и значително емоционално и интелектуално натоварване.

Стресът е причинител на сериозни щети както за здравето, така и за красотата на всеки човек. Той отключва болести, паранои и други опасни състояния, които влошават качеството на живот, водят до прием на лекарства и назначаване на сериозна терапия.

За всичко това има ефективно и безвредно лечение – универсалната комбинация от цветни есенции Rescue на д-р Бах*.

Интелигентна и надеждна алтернатива, продуктите от серията бързо и ефективно ще ви помогнат да възвърнете вътрешното си спокойствие и контрол в динамичния ден. Могат да бъдат приемани във всички форми (капки, спрей, перли, пастили) неограничено в рамките на деня, през 15 минути до ефект. Подходящи са за всички възрасти, без опасност от предозиране и не водят до привикване.

Rescue капките са класическата форма, която е изключително подходяща както за постигане на бърз ефект, така и за продължителност на действието. Директният прием на капки осигурява ефект в рамките на 5-15 минути, който се изчерпва за около час-два. Ако се приемат в чаша вода, действието им продължава около 4 часа, но първоначалното усещане на успокоение настъпва след 20-30 минути.

Приятният плодов вкус на Rescue пастилите ги прави особено желани от малчуганите. Предлагат се в четири вкуса – касис, боровинка, лимон и бъз. Действат за около 3-4 часа. Единичната доза при децата е равна на 1 пастила и е препоръчително да не се сдъвква, а да се изчака да се разтопи след поставяне в устата. Действието настъпва до 20-тата минута и трае 3-4 часа.

Продуктите са изключително ефективни при преди посещение на лекар или зъболекар, ако малчуганът се страхува да остане сам, при стрес от пътуване със самолет или уплаха от животни и звуци, при падане или смяна на училището, града.

Rescue е идеален помощник, ако не успявате да се справите със състояния на вътрешно безпокойство и притеснения, които ви правят изнервени или несигурни. Не разрешава ситуацията, но променя отношението към нея.

Сега ви даваме възможност да се убедите сами в това! Трима късметлии ще спечелят по един комплект Rescue спрей + Rescue пастили!

Всичко, което е нужно да направите, е да изпратите имейл със заглавие "Игра" до edna@netinfocompany.bg с правилен отговор на въпроса:

С универсалната комбинация Rescue по оригиналната рецепта на д-р Бах бързо и ефикасно ще се справите с:

А. Различни видове страх
Б. Тревожност
В. Панически атаки
Г.  Пристъпи на ярост и гняв
Д. Неразбирателства в семейството и офиса
Е.
Rescue помага за овладяване на всички изброени ситуации.

Освен отговора си, напишете ни и име и фамилия, вашите години (в играта могат да участват само пълнолетни лица), град и телефон за връзка.

В понеделник (04.04) на сайта Edna.bg ще бъдат обявени тримата късметлии, които печелят по един комплект Rescue Spray + Rescue Pastillen! 

Успех на всички!

За да спечелите един от трите комплекта Rescue Spray + Rescue Pastillen, трябва да изпълните следните условия*:

1. В електронно писмо до адрес: edna@netinfocompany.bg, озаглавено "Игра", изпратете верен отговор на въпроса:

С универсалната комбинация Rescue по оригиналната рецепта на д-р Бах бързо и ефикасно ще се справите с:

А. Различни видове страх
Б. Тревожност
В. Панически атаки
Г.  Пристъпи на ярост и гняв
Д. Неразбирателства в семейството и офиса
Е. Rescue помага за овладяване на всички изброени ситуации.

2. Освен отговора си, напишете трите си имена, възраст (над 18 г.), от кой град сте и актуален телефон за обратна връзка.

3. Изпратете вашите писма до 11:59 часа на 03.04 (неделя) 2016 година.

* Периодът на играта е от 28.03.2016 г. до 04.04.2016 г. Победителите в играта ще бъдат избрани на лотариен принцип от жури, представляващо Организатора, на 04.04.2016 г. В лотарията участват читатели, дали верен отговор на зададения въпрос и изпълнили коректно условията на играта. Имената на печелившите се обявяват чрез статия в Edna.bg. както и на официалната “Фейсбук“ страница на сайта. Всеки един от победителите печели един комплект Rescue Spray + Rescue Pastillen. Представители на Организатора (Нетинфо АД) ще се свържат с тях непосредствено след лотарията чрез телефонно обаждане. Организаторът си запазва правото при невъзможност на участниците да получат своята награда, да избере нови победители. Организаторът, Нетинфо АД, запазва правото си да променя или допълва официалните правила, както и да преустанови провеждането на играта по всяко време. При възникнали спорове крайните решения се взимат от Организатора. В играта нямат право да участват служители на Нетинфо АД, както и членовете на техните семейства.

*Оригиналните продукти от серията Rescue на д-р Бах са в отличителен жълт цвят и носят логото на фирмата производител Nelsons.
Rescue ще намерите в аптеките.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти