Необходими продукти:
хляб и кашкавал (и двата продукта са по ваш избор като разновидност)
масло
Начин на приготвяне:
Всъщност в случая става въпрос за сандвичи, в които нищо не е там, където би трябвало да бъде и все пак това не им пречи да са невероятно вкусни.
За целта взeмаме две филии хляб с дебелина по желание, но не трябва да забравяме, че резултатът накрая ще е двоен, така че нека имаме едно наум, когато режем хляба. Върху едната филия слагаме солидно количество настърган на едро кашкавал и я захлупваме и притискаме силно с другата, за да може конструкцията да слепне. Важно е кашкавалът да е по-мазен, за да се топи лесно.
След това намазваме филиите от външната страна с масло и ги поставяме в добре загрят и сух тиган. Печем няколко минути, докато сандвичът придобие кафеникакав загар, но общо-взето, всеки може да го остави опечен до степента, която обича.
Сандвичи наопаки
Толкова е забавно да не се вписваш в стандарта
16700