Необходими продукти за 2 порции:
2 картофа (200–300 г)
100–150 г сирене
2 печени червени чушки
7–8 стръка магданоз
Начин на приготвяне:
1. Картофите се измиват и без да се белят, се увиват в алуминиево фолио. Пекат се около 20 минути върху решетката във фурна, сгорещена до 200 градуса.
2. Изпечените картофи се режат на половина заедно с фолиото.
3. Сиренето се настъргва в купа, смесва се с нарязаните на кубчета чушки и се добавя наситненият магданоз.
4. Половинките картофи се покриват със сместа и се допичат за още около 5 минути. Преди сервиране фолиото се отстранява.
Други рецепти:
Пет рецепти с картофи
Кои са подходящите подправки за картофи
Торта, но с картофи
Вижте още рецепти от "Бон Апети" в официалния профил на предаването във Vbox7 ТУК!