Необходими продукти:
240 г паста по ваш избор
1 голяма тиквичка, нарязана на малки кубчета
2 супени лъжици зехтин
1 доза босилеково песто
Сол и пипер
Пармезан, настърган
Начин на приготвяне:
В голям тиган загрейте зехтина и сотирайте тиквичката, овкусете със сол и пипер.
Междувременно сварете пастата, прецедете и запазете една чаша от водата.
Изсипете прецедената паста при тиквичките и разбъркайте. Добавете пестото и разбъркайте отново.
Разредете пастата с водата – добавете повече или по-малко вода по ваш избор. Овкусете със сол и пипер и сервирайте с настърган пармезан.
Вижте още рецепти в специализирания кулинарен канал във Vbox7.com ТУК!
Други рецепти:
Как да си направим прясна паста?
Идея за вечеря - паста със спанак