Необходими продукти:
400 г консервирана царевица
2 с.л. зехтин
1 люта чушка
1 скилидка чесън
2 с.л. пресен настърган джинджифил
2 с.л. соев сос
магданоз
Начин на приготвяне:
Царевицата се отцежда от водата в консервата. В тиган се загряват 2 с.л. зехтин и царевицата се запържва за 2-3 минути. Прибавят се почистен и настърган джинджифил, нарязана на ситно люта чушка (без семки) и пресованият чесън.
След това се сипват 2 с.л. соев сос и се поръсва с нарязания на ситно магданоз.
Ястието се запържва за 2 минути, после се отстранява от котлона и се поднася топло.
Лесна запържена царевица
За моментите, когато нямате достатъчно време за готвене, а ви се яде нещо вкусно
15062