Необходими продукти:
2 яйца
50 гр. сирене
1 скилидка чесън
200 мл. кисело мляко
1 ч. л. оцет
сол
червен пипер
масло
Начин на приготвяне:
Загрейте тенджера с вода, сол и оцет. Внимателно чукнете яйцата във водата и изчакайте около 2 минути.
Разтопете маслото в тиган и запържете пипер в него.
Натрошете сирене в чинията, в която ще сервирате. Смесете киселото мляко със скилидка чесън и ги излейте върху сиренето.
Поставете внимателно яйцата и ги залейте с маслото и червения пипер.
Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>
Прочетете още:
Омлет – яйца и въображение
Апетитен омлет
Мини омлетчета за закуска
Омлет със сьомга
Здравословен омлет