Необходими продукти за 4 порции:
600 г тиква
200 г моркови
2 глави червен лук
2 червени чушки
1 кубче зеленчуков бульон
1 щипка червен и черен пипер
2 с. л. мариновани мексикански люти чушки (малки люти чушки)
100 г начос (чипс)
сол на вкус
Начин на приготвяне:
1. Тиквата, морковите, лукът и чушките се почистват и се режат на кубчета. Варят се в подсолена вода, като се добавя и кубчето зеленчуков бульон.
2. Супата се овкусява с пипера и се пасира.
3. При поднасянето се поръсва с натрошен или цял начос и се добавят маринованите люти чушлета.
Вижте още рецепти от "Бон Апети" в официалния профил на предаването във Vbox7 ТУК!