Необходими продукти:
рукола
микс от салати
печурки
чери доматчета
пармезан
За дресинга:
тъмен оцет балсамико
екстра върджин зехтин
мед
хималайска сол
Начин на приготвяне:
В грил тиган, намазан със зехтин, гриловайте гъбите. Нарежете ги на филийки.
Измийте и накъсайте салатите, оставете ги да се отцедят напълно от водата. Не ги режете. Измийте и подсушете и руколата (ако не е от предварително измитата).
Смесете всички продукти за дресинга и ги разбъркайте много добре до хомогенност.
В голяма купа сложете всички продукти за салатата, залейте с дресинга, а най-отгоре добавете прясно настърган пармезан.
По желание в салатата можете да прибавите и стафиди и натрошени орехови ядки.