Необходими продукти за 2 порции:
200 г спанак
10–12 едри печурки
100 г извара
50 г краве масло
1 червена чушка
1 щипка индийско орехче
30 г сирене пармезан на прах
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
1. Спанакът се почиства, измива се и се наситнява. Задушава се в маслото и се овкусява с подправките. Чушката се реже на малки кубчета, смесва се с изварата и се добавя към спанака. Всичко се разбърква.
2. Гъбите се поставят с вътрешната част към скарата за около 2 минути, след това се обръщат и се пълнят с приготвената смес.
3. Пекат се до готовност и преди сервиране се поръсват със сиренето пармезан.
Вижте още рецепти от "Бон Апети" в официалния профил на предаването във Vbox7 ТУК!