Необходими продукти за 6 порции:
250 г пресни печурки
500 г пилешко филе
500 г пилешки дробчета
500 г бекон
50 мл соев сос
10 г чубрица
80 г маруля
Начин на приготвяне:
1. Гъбите се почистват внимателно, отстраняват се пънчетата и се поставят в купа. Ако са големи, се режат на парчета. Пилешкото месо и дробчетата се режат на кубчета с големината на печурките, изсипват се в купата и всичко се поръсва със соевия сос и чубрицата.
2. Беконът се нарязва на широки ленти.
3. Пилешките кубчета, гъбите и дробчетата се увиват с лентичките бекон и се нижат на шишчета.
4. Пекат се на скара, като се въртят от всички страни, докато се зачервят. Сервират се с украса от нарязана наситно маруля.
Вижте още рецепти от "Бон Апети" ТУК!