Необходими продукти:
500 г свинско филе
1 чаена чаша манго на пюре
2 супени лъжици кафява захар
3 скилидки чесън
1/4 чаена лъжичка черен пипер
1/2 чаена лъжичка сол
6 парчета прошуто
Начин на приготвяне:
Загряваме фурната на 220 градуса.
През това време увиваме филето с прошуто и го поставяме в намаслена тавичка.
После разбиваме пюрето от манго, захарта, чесъна, пипера и солта.
Изсипваме сместа върху месото.
Намаляваме фурната на 150 градуса, а когато свинското стане кафяво го покриваме с фолио и печем още 30 минути.
Сервираме филето, нарязано на филийки.
Свинско филе с манго
Кулинарните ни пътища с екзотиката се пресякоха
14969