Свински хапки с червен лук и мащерка

Уредихме обяда

Свински хапки с червен лук и мащерка
Снимка: netinfo
0 от общо 0 гласа

Необходими продукти:
400-500 г свинско вратно месо
3 глави червен лук
1 буркан мариновани печурки
прясна мащерка
пресен босилек
черен пипер
сол
щипка захар
1 пълна супена лъжица доматено пюре
1/2 чаена лъжичка червен пипер
чили на вкус
50 мл червено вино

Начин на приготвяне:
Нарязваме месото на хапки, осоляваме го и го изпържваме до готовност, след което прибавяме нарязания на едро лук и задушаваме продуктите за малко.

После слагаме червения пипер и го запържваме с месото и лука за няколко секунди. Добавяме виното, гъбите, доматеното пюре и захарта.

Ако обичате пикантни храни, сложете и малко чили. Оставяме ястието да покъкри, покрито с капак, на слаба степен на котлона за пет минути.

Сервираме го с прясна мащерка, босилек и резен лимон.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти