Свински хапки с червен лук

И мащерка

Свински хапки с червен лук
Снимка: netinfo
1 от общо 1 гласа

Необходими продукти:
400-500 г свинско вратно месо
3 глави червен лук
1 буркан мариновани печурки
прясна мащерка
пресен босилек
черен пипер
сол
щипка захар
1 пълна с.л. доматено пюре
1/2 ч.л. червен пипер
чили на вкус
50 мл червено вино

Начин на приготвяне:
Нарежете месото на хапки, осолете го и го изпържете до готовност. Прибавете нарязания на едро лук и задушете за малко.

После сложете червения пипер и го запържете с месото и лука за няколко секунди. Добавете виното, гъбите, доматеното пюре и захарта.

Ако обичате пикантни храни, сложете и малко чили. Оставете да се готви, покрито с капак, на слаба степен на котлона за 5 минути. Сервирайте с прясна мащерка, босилек и лимон.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти