Печена скумрия с плънка

Да се подготвим за Никулден

Печена скумрия с плънка
Снимка: netinfo
0 от общо 0 гласа

Необходими продукти:

*скумрия
*домати 
*кромид лук
*чесън
*магданоз
*копър 
*хималайска сол
*черен пипер
*прясно изцеден лимонов сок
*доматено пюре
*зехтин

Начин на приготвяне:

Изчистете рибата добре и направете дълбок джоб в областта на корема. Осолете я от всички страни и я поръсете с черен пипер. Обелете доматите и ги нарежете на малки кубчета.

Нарежете и лука на лентички, а скилидките чесън  - на дребно. 

В дълбок съд сложете доматите, лука, чесъна, нарязания магданоз и копър и овкусете със сол и черен пипер.

На дъното на тава сложете алуминиево фолио и го подгънете от всички страни, за да не изтича сока на рибата по време на печене. 

Напълнете скумрията с плънката. Полейте я с прясно изцеден лимонов сок и зехтин. 

Печете на 200 градуса до зачервяване на кожата на рибата.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти