Необходими продукти:
1 консерва подсладено кондензирано мляко
150 г кокосови стърготини
50 мл "Пина колада" с аромат на кокос
няколко цели и обелени бадеми
Начин на приготвяне:
Изсипваме кондензираното мляко в тенджера и бъркаме на тих огън до сгъстяване.
Прибавяме кокосовите стърготини и продължаваме да разбъркваме енергично, за да не загори сместа, а когато придобие кремообразен вид я ароматизираме с "Пина колада".
Охлаждаме сместа за два часа в хладилник, след което откъсваме парченца от нея и оформяме кръгли бонбони, а във вътрешността им поставяме по един бадем.
Накрая бонбоните се овалват в кокосови стърготини и се съхраняват в хладилник до сервирането.
Бонбони "Рафаело"
Любов от първата хапка
19272