Броени дни преди началото на четвъртия сезон на танцувалния риалити формат "Dancing Stars", чийто първи епизод ще видим на 11 март от 20,00 часа в ефира на Нова телевизия, се срещнахме с един от участниците в изданието - кулинарният водещ и актьор Ути Бъчваров, за да ни разкаже какво очаква от своето пребиваване в телевизионното шоу.
- Здравей, Ути! На днешния празник, няма как да не те попитаме кое е най-милото и романтично нещо, което си правил някога за жена?
- За мен това се случва всеки един ден, различен от осми март. Аз съм романтик във всички останали дни в годината. На осми март искам мен да ме глезят.
- Мислиш ли, че чувствата към нежната половинка трябва да се показват само в няколко определени празнични дни в годината?
- Ще се повторя - аз съм романтик във всички останали дни от годината.
- С каква закуска в леглото би изненадал някоя специална за теб дама?
- Нежна супа, направена от плодове, и капка хубав ликьор за аромат вършат чудеса.
- Вече е ясно, че ще вземеш участие в новия сезон на "Dancing Stars". Как се реши на това предизвикателство и какви са очакванията ти към шоуто?
- За мен танците са език на тялото и сетивата, които много искам да науча. Плюс това не можеш вечно да отлагаш една своя стара мечта. Това е годината ми за промяна, в която освен че ще се науча да танцувам - и на екран излиза новият формат на предаването ми - "Животът е вкусен с Ути Бъчваров". Така че, нека всичко започне в ритъма на ча-ча-ча.
- Имаш ли някакъв опит в танците досега?
- Освен че съм се раздавал по джамборета и купони - никакъв. Това, което разбрах, е, че е изкуство, изискващо абсолютна отдаденост и много тренировки. Стискайте ми палци.
- На кои свои качества ще разчиташ по време на представянията на танците?
- Усмивка, големи бузи, 140 кг безкрайна любов към живота.
- Досега сме те виждали в амплоато на кулинарен спец. Какво според теб е общото между кухнята и дансинга?
- Всеки един танц има своите "подправки", темперамент - продукти, без които не може, но за мен най-важното е дозата на любимото ми черно пиперче.